Gardanto: beleggen volgens de Core satellite-filosofie

Je wil dat je spaargeld rendeert, en niet afneemt door de inflatie? Je wenst uw oude dag financieel veilig te stellen? Je wil jouw vermogen op een fiscaal vriendelijke manier overdragen naar je nabestaanden? Je hebt geen tijd om de financiële markten op te volgen? Je kent de mogelijke financiële producten en oplossingen niet goed genoeg?

Kies dan voor Gardanto. 

 

Benieuwd naar wat Gardanto nog meer voor jou kan doen? 

Bekijk hier het interview in Trends magazine!

medicusspecialist Sven

Wil je meer info over deze topic?

Stel Sven een vraag

Beleggen met Core Satellite filosofie

Waarom?

  • Er wordt belegd volgens de Core satellite-filosofie. Deze methode is ontworpen om de kosten, taksen en volatiliteit te minimaliseren en biedt tegelijkertijd de mogelijkheid om de brede aandelenmarkt als geheel te verslaan. De kern van de portefeuille bestaat uit passieve beleggingen die belangrijke marktindexen volgen. Extra posities, bekend als satellieten, worden aan de portefeuille toegevoegd in de vorm van actief beheerde investeringen.
  • We beleggen je vermogen volgens je risicoprofiel.
  • We doen een beroep op een onafhankelijke professionele beheerder. Deze staat in voor het effectief beheer, opvolging en rapportering. Zo kunnen we veel sneller ingrijpen en herpositioneren bij veranderende markten.
  • We maken een keuze uit een heel breed gamma aan beleggingsinstrumenten en gebruiken hiervoor objectieve criteria.
  • Waar mogelijk kiezen we voor een goedkopere oplossing.
  • We bieden flexibele oplossingen, zodat het geld beschikbaar blijft.
  • We maken professioneel beleggen toegankelijk. Je krijgt toegang tot onafhankelijk vermogensbeheer vanaf een inleg van € 50.000.
  • Via een levensverzekering bieden we fiscaal voordelige oplossingen. Bovendien zijn ze een perfect instrument voor vermogensoverdracht, successieplanning of generatiesprong.

Wil je graag weten hoe wij dit voor jou zouden aanpakken?


Online sessie Gardanto

Ontdek dit uniek beleggingsproduct tijdens onze video opname